Silván timanttikorujen takuu

Silván timanttikorujen elinikäinen takuu

Myönnämme kaikille Silván-koruille elinikäisen takuun valmistusvirheiden osalta. Jos takuunalainen virhe ilmenee niin ammattitaitoiset kultaseppämme korjaavat tuotteen tai se vaihdetaan kokonaan uuteen - täysin veloituksetta tottakai.

Kaikki korut altistuvat normaalissa käytössä pienelle kulumiselle. Erityisesti sormukset joutuvat ajoittain kovallekin kulutukselle, sillä käytämme käsiämme jatkuvasti. Silván-korujen takuu ei korvaa käytöstä aiheutuneita vikoja, timanttien tai muiden jalokivien tippumista, eikä varkautta.

Esimerkkejä tilanteista, joita takuu ei koske:

  • Korun naarmuuntumista, kolhuja tai muita tavallisessa käytössä tai tapaturman seurauksena mahdollisesti aiheutuneitaa vikoja.
  • Jalometallin värisävyn muutoksia, jotka ovat aiheutuneet eri kemikaaleista, kuten rasvoista, hoitoaineista ja parfyymeista tai esimerkiksi uimisen seurauksena (kloorivesi ym).
  • Timantin tai jalokiven putoamista. Timanttien ja jalokivien kiinnitys/krappanat saattavat saada kolhuja ja kulumaa käytössä.
  • Takuu ei myöskään koske sormuksia, joihin on tehty koonmuutos muutoin, kuin valmistajan toimesta. Silván timanttikorut valmistaa ja jälleenmyy Laatukoru Oy.

Kaikissa takuuasioihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme täältä tai vierailla jossakin Laatukorun myymälässä.