Usein kysytyt kysymykset

Meistä

Silván-timanttikorut on Laatukorun valmistama timanttikorubrändi. Kaikki Silván-korut valmistetaan omalla kultasepänverstaallamme Hyvinkäällä. Silván-koruja on saatavilla Laatukorun 13 myymälästä sekä verkkokaupoista Silvantimanttikorut.fi ja Laatukoru.fi.

Timanttikorujemme valmistuksessa käytetään vain parhaita materiaaleja, kuten 14K ja 18K valko-, kelta- ja rosekultaa sekä platinaa. Käyttämämme kulta on 100% ekologista kierrätyskultaa.

Kaikissa timanttikoruissamme käytetään GIA:n luokittelemia timantteja. Timanttikoruissa, joissa on yli 0,50ct kokoinen yksittäinen timantti, tulee mukaan myös GIA:n sertifikaatti.

Laatukoru on 1976 perustettu suomalainen koru- ja kelloalan perheyritys. Palvelemme asiakkaitamme 13 myymälässä sekä verkkokaupassa. Edustamme alamme huippubrändejä sekä valmistamme itse Silván-timanttikorumallistomme korut omalla verstaallamme ammattitaitoisten kultaseppiemme toimesta. Tutustu Laatukoruun täältä.

Silván-korut

Silván -timanttikoruja on saatavilla ainoastaan Laatukorun 13 myymälästä sekä verkkokaupoista Silvantimanttikorut.fi ja Laatukoru.fi. Kaikkiin timanttikoruihin tulee mukaan Laatukorun leimattu Silván -timanttikorujen aitoustodistus.

Kyllä tottakai. Kaikkiin timanttikoruihin laitetaan mukaan timanttikorun aitoustodistus. Kaikissa Silván timanttikoruissa käytetään GIA:n luokittelemia timantteja. Timanttikoruissa, joissa on yli 0,50ct kokoinen yksittäinen timantti, tulee mukaan myös GIA:n sertifikaatti mukaan.

Timanttikorujemme valmistuksessa käytetään vain parhaita materiaaleja, kuten 14K ja 18K valko-, kelta- ja rosekultaa sekä platinaa. Käyttämämme kulta on 100% ekologista kierrätyskultaa. Lue lisää ekologisuudesta täältä.

Oletuksena mallistomme korut valmistetaan 14K kullasta. Olethan yhteydessä meihin, mikäli haluat toteuttaa korusi toisesta materiaalista!

Kyllä! Osassa timanttikoruistamme käytetään timanttien lisäksi myös muita jalokiviä. Näitä ovat mm. safiiri, morganiitti, rubiini, topaasi ja smaragdi. Timanttikorujamme on myös mahdollista kustomoida omien mieltymysten mukaiseksi ja voimme halutessasi vaihtaa jalokiviä ja timantteja koruihimme! Olethan yhteydessä, jos haluaisit saada mallistosta poikkeavan jalokiven tuottteeseemme.

Ehdottomasti! Silván -koruja on saatavilla Laatukorun 13 myymälästä, joissa voit tutustua laajaan mallistoomme ja sovittaa tuotteita. Tarjoamme verkkokaupasta tilatuille tuotteille myös 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Jos jostain syystä et pidäkään tilaamastasi tuotteesta niin sen voi tottakai vaihtaa toiseen tai palauttaa.

Ehdottomasti! Me tarjoamme kaikkiin sormuksiin ilmaisen kaiverruksen. Voit tilata kaiverruksen suoraan tuotesivulta.

Olemme koonneet oppaan, josta löydät useita eri tapoja sormuksen koon selvittämiseen. Tutustu oppaaseemme ja selvitä sormuksen koko kotikonstein tai ilmaisella sormusmitalla.

Kyllä on! Valmistamme kaikki Silván -timanttikorut omalla verstaallamme Hyvinkäällä, joten kultaseppämme pystyvät toteuttamaan juuri Sinun toiveidesi mukaisia muutoksia ja muokkauksia sormuksiin ja muihin timanttikoruihin.

Voimme esimerkiksi muokata timanttien kokoa, laatua, timanttien muotoa tai korvata timantit kokonaan toisilla jalokivilä. Pystymme valmistamaan korumme haluamastasi materiaalista (14K tai 18K keltakulta, valkokulta tai rosekulta sekä platina ja palladium).

Jos olet kiinnostunut toteuttamaan muokkauksia johonkin mieluisaan malliimme niin olethan yhteydessä asiakaspalveluumme ja keskustellaan lisää.

Toimitukset, palautukset ja vaihdot

Verkkokaupassamme voit tilata tuotteita Postin ja Matkahuollon toimitustavoilla sekä valita noudon jostakin Laatukorun myymälästä. Katsothan tarkemmin täältä.

Kaikki tilaukset pyritään lähettämään 1-7 arkipäivän sisällä tilauksesta - myös tilaustuotteet. Huomioithan kuitenkin, että timanttikorut valmistetaan omalla verstaallamme ja esimerkiksi sormuksista meillä ei ole kaikkia kokoja varastossa, jolloin ne valmistetaan tilauksesta verstaallamme noin 5-7 arkipäivän toimitusajalla. Varastotuotteet lähetetään 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta. Noutotuotteilla toimitusaika on noin viikon. Lue tarkemmat tiedot toimitusajoista täältä.

Ei toimituskuluja! Tarjoamme aina ilmaisen toimituksen kaikille tilauksille.

Kyllä on! Tarjoamme kaikkiin verkkokaupan tilauksiin 30 päivän vaihto- ja palautusoikeuden, mikäli tuote on käyttämätön ja palautuskelpoinen. Huomioithan kuitenkin, että kaiverretuille tai muutoin asiakkaan toiveesta toteutetuille tuotteille emme myönnä vaihto- tai palautusoikeutta (Kuluttajasuojalaki 6:16 § 3). Luethan tarkemmat tiedot ja ehdot täältä.

Maksutavat

Tarjoamme tutut ja turvalliset maksutavat kaikkiin ostoksiin. Verkkokaupassamme voit maksaa tilauksen maksukortillasi, verkkopankilla tai laskulla. Katso lisää maksutavoista täältä.

Kyllä on! Meillä on valittavissa Klarna lasku ja osamaksu. Klarna laskulla tilattaessa saat laskun vasta, kun tuote on toimitettu meiltä. Klarna osamaksulla lasku toimitetaan tilausta seuraavan kuukauden lopulla ja voit maksaa tiauksen pienemmissä osissa kuukausittain. Katso maksutavoista tarkemmin täältä.