Tilauksen peruutus ja palautus

Verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- tai palautusoikeus edellyttäen, että tuote on käyttämätön ja alkuperäisessä kotelossa / pakkauksessa. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta ellei kaiverruksessa ole selkeää virhettä.

Ennen tuotteiden lähettämistä

  1. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen, niin suosituksemme on, että tilaat tuotteet suoraan verkkokaupastamme ja palautat nykyisen tilauksen.

  2. Alta saat ladattua vaihto- ja palautuslomakkeen, josta näet Postin asiakaspalautustunnuksemme. Käytäthän lähettämiseen Postia, jotta lähetys on Sinulle ilmainen. Palautukset tulee aina tehdä Postin asiakaspalautuksena käyttäen asiakaspalautustunnustamme, muilla tavoin lähetetyt palautukset ovat asiakkaan vastuulla.

  3. Muistathan aina täyttää vaihto- ja palautuslomakkeen ja laittaa sen lähetyksen mukaan. Mikäli et pysty tulostamaan lomaketta, niin voit lähettää lomakkeen tiedot meille ennakkoon sähköpostitse.

  4. Muista aina ottaa palautuslähetyksestä kuitti, josta selviää Postin seurantatunnus. Mikäli kävisi niin, että palautuslähetys hukkuisi matkalla niin seurantatunnuksen avulla sitä on mahdollista lähteä selvittämään. Emme ota vastuuta hukkuneista palautuksista, mikäli palautuksessa ei ole noudatettu ohjeitamme.

Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei ole riittävä syy palautukselle. Palautuksen mukana tulee aina olla täytettynä palautuslomake tai palautuksesta on tehtävä ennakkoilmoitus sähköpostilla. Kaikista palautuksista, jotka ovat jätetty noutamatta ja saapuvat meille ilman palautuslomaketta, pidätämme aiheutuneita käsittely ja lähetyskuluja 13,5 euroa.

Vaihto- ja palautusosoite

Laatukoru Oy
Hämeenkatu 3, Jussintorin sisätila, Liikehuoneisto 12A
05800 Hyvinkää

Jotta palautuslähetys on Sinulle ilmainen niin on muistettava mainita Postissa asiakaspalautustunnuksemme 614241 / Laatukoru Oy.

Vaihto- ja palautusoikeuden ehdot

Verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteiden tulee olla kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti palautuskelpoisia:

  • Kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen samalla tavoin, kuin se olisi mahdollista myymälässä. Tuotetta on oikeus sovittaa varoen.
  • Vaihdettavan tai palautettavan tuotteen tulee olla täysin naarmuton ja uudenveroinen sekä alkuperäisessä pakkauksessa. Kaikki tuotepakkaukset on avattavissa ilman, että pakkaus vahingoittuu.
  • Kaiverrettuilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Myöskään asiakkaan toiveesta valmistettuja tai versstaallamme muokattuja tuotteita ei voi palauttaa tai vaihtaa.

Vastaamme kaikista lähetyksen postikuluista, mikäli lähetyksessä on noudatettu tämän sivun ja alla olevan lomakkeen toimintaohjeita.

Lataa vaihto- ja palautuslomake tästä