Tarinamme

Silván-timanttikorut on Laatukorun oma timanttikorumallisto

Laatukorun ensimmäiset askeleet otettiin 1972, kun perustaja Keijo Silván aloitti korujen valmistuksen kotinsa kellarissa Hyvinkäällä. Aluksi toiminta keskittyi kultaketjujen valmistukseen ja tukkumyyntiin. Vuonna 1976 avattiin ensimmäinen Laatukorun myymälä ja tällöin yrityksemme toiminta on alkanut nykymuodossaan.

Perheen antama tuki ja perheen merkitys yritystoiminnalle on ollut suuri. Tästä syystä yrityksen keskeisillä paikoilla ovat aina toimineet perheenjäsenet. Yritystoiminta on elänyt Silván-perheen arjen keskellä, ja nyt sitä tehdään jo kolmannessa sukupolvessa. Voisi sanoa, että Laatukorun sydän sykkii suomalaisuudelle sekä perinteille.

Silván-timanttikorujen valmistus

Kaikki Silván-timanttikorut valmistetaan Laatukorun omalla kultasepänverstaalla Hyvinkäällä. Ammattitaitoiset kultaseppämme käsittelevät verstaallamme vuodessa arviolta n. 20 kg kierrätyskultaa ja n. 600 karaattia timantteja. Näistä materiaaleista valmistuu upeita ja yksilöllisiä Silván-timanttikoruja.

Kaikki Silván-korut tehdään suunnittelusta aina valmiiseen upeaan koruun saakka kokonaan Suomessa. Tästä merkkinä on vuonna 2009 myönnetty Avainlippu-tunnus. Kun ihoasi koskettaa Silván-koru, voit olla varma, että materiaalit on hankittu luotettavista lähteistä. Jokaisella myydyllä timantilla on takuutodistus merkkinä niiden konfliktivapaasta ja laillisesta alkuperästä. Silván on takuulla ylpeydenaihe.

Silván-korujen laatu ja design

Jokainen kultaseppä haluaa jättää oman jälkensä. Yrityksemme perustaja Keijo Silván halusi Silván-timanttikoruillaan tuoda esille arvojaan, kokemuksiaan sekä tärkeimpinä pitämiään asioita. Silván-timanttikoruissa huomio kiinnittyykin juuri kauniisiin yksityiskohtiin, materiaalivalintoihin sekä runsaisiin ja selkeisiin muotoihin.

Panostamme erittäin paljon Silván-korujemme laatuun ja olemmekin ylpeitä voidessamme tarjota koruillemme elinikäisen takuun.

Silván-korujen valikoima on laaja ja kattaa satoja erilaisia sormuksia, riipuksia ja korvakoruja. Meiltä löydät upeita sormuksia perinteisistä yksikivisistä sormuksista ja rivisormuksista aina näyttäviin halo-malleihin ja vintage-tyylisiin sormuksiin. Lisäksi meiltä on saatavilla suosittuja sivusormuksia, joita on helppo yhdistellä toisten Silván-sormusten kanssa.

Tutustu Silván-korujen valikoimaan ja löydä itsellesi unelmiesi timanttikoru!